stek


stek

stek architecten is een architectenbureau gevestigd in Tilburg. Het bureau werkt aan projecten van verschillende schaalgrootte. De opdrachten variëren van complexe herbestemmingen en transformaties tot nieuwbouw en verbouwingen.

stek gelooft dat bewust en zorgvuldig vormgeven aan onze omgeving, de wereld prettiger en fraaier maakt. Het doel is om ruimte voor mensen te scheppen, waar het voor iedereen prettig leven en wonen, leren en werken is. Dat doen we door het samenbrengen van techniek en vorm, met respect en aandacht voor mens en milieu, voor ons en generaties na ons. Met veel enthousiasme en plezier, want vormgeven aan de ruimte om ons heen is fantastisch werk!

 
 

team

stek architecten is opgericht in 2005 en wordt geleid door Frank van Winden en Dagmar Ebbeling. Per project wordt een team samengesteld, soms aangevuld met andere (bouwkundige) bureaus, om projecten snel, efficiënt en goed vorm te geven. stek architecten is gevestigd in studio de gruyter, een voormalige kruidenierspand en Rijksmonument, herbestemd tot kantoor.

Alle fasen van het bouwproces kan stek architecten verzorgen : haalbaarheidsstudies, ontwerp, bouwkundige engineering, vergunningen aanvraag en directievoering. Daarbij wordt er gewerkt volgens de BIM methodiek, waarbij alle projecten volledig in 3d worden uitgewerkt.

foto: Kim Pattiruhu


opdrachtgevers

stek architecten werkt voor en samen met ontwikkelaars, overheid, zorginstellingen, woningcorporaties, mkb, aannemers en particulieren.

Onze opdrachtgevers aan het woord.