stek 1621

kantoor optiek

krachtig en transparant

  • project    optiek Verhoeven
  • locatie     Veldhoven
  • periode   2016-2017
  • status      in uitvoering
  • beelden   stekarchitecten

De twee panden van de Optiek en Hoorcomfort voldoen niet meer aan de wensen van de opdrachtgever. Er is behoefte aan meer opslag, een (klein) distributiecentrum en extra kantoorruimte. Tussen deze panden is een bestaand plat dak bouwvolume gesitueerd dat dienst doet als opslag voor genoemde winkels en overige winkels in de regio. De bestaande tussenbouw wordt vergroot naar de straatzijde en er wordt een verdieping toegevoegd. De vergunning is in 2017 verleend en de uitvoering is gestart.

Krachtig en transparant

Voor de afwerking van de gevel is, in nauw overleg met de opdrachtgever, gekozen voor een aluminium afwerking, in combinatie met een glazen vliesgevel en wit stucwerk.